Tjänster

Områden

fasad

Med en fasadrenovering skyddar du husets väggar mot fukt som annars riskerar att tränga in i väggarna och orsaka skador. Även små sprickor kan ge upphov till större problem. Att underhålla fasaden är en investering för att din fastighet ska hålla under många årtionden framåt. Vi tar hand om hela processen vid en fasadrenovering. Vi utvärderar vilket behov som finns, om det räcker med en delrenovering eller om det är bättre att renovera hela fasaden samtidigt. Vi utvärderar eventuella brister eller skador och föreslår passande åtgärder. I samspråk med dig beslutar vi hur du vill att din nya fasad ska se ut. Vissa kunder önskar uppdatera utseendet medan andra vill bevara huset så som det alltid har sett ut – vi anpassar oss till dina önskemål.

Tak

.

Taket är den viktigaste delen av huset som ofta behöver underhållas. Vid bristfällig takläggning kan hela huset förstöras, därför krävs det erfarenhet och strävan för hög kvalitet. Helsing Tak & Fasad AB är ett erfaret företag som specialiserar sig på takläggning sedan många år tillbaka. Vårt mål är att leverera tjänster av hög kvalitet inom takläggning till förmånliga priser. Tack vare våra erfarna medarbetare är det möjligt för oss att utföra arbete under pressade tidsramar utan att skada kvalitet. Våra takläggare har bred kompetens inom takläggning, takreparationer, takrenoveringar framförallt eternittak, betongtak, tegeltak och takpapp. Varje uppdrag utför vi som om det vore vårt eget tak.

Målning

Vi på Helsing Tak & Fasad AB genomför professionella fasadmålningar på såväl villor och radhus. Vid målning av fasad och givetvis även vid andra måleriarbeten är det viktigt att ta stor hänsyn till olika ytor och underlag, eftersom de påverkar valet av behandling och material. Det är exempelvis stor skillnad i hur man går tillväga i måleriarbetet, beroende på om fasaden är gjord av trä eller betong. Rätt val av färg är också en viktig faktor som avgör hur bra det färdiga resultatet på fasaden blir. Därför behöver du anlita erfarna målare som har koll på alla faktorer som rör fasadmålning. Vi på Helsing Tak & Fasad AB har i många år målat fasader och vet hur arbetet bör utföras på bästa sätt.

Tjänster

Takmålning

Renovering av Tak

Fasadmålning

Renovering av fasad

Taktvätt

altanrenovering

Stenläggning

Allt inom måleri

Totalentreprenad
vi erbjuder en kostnadsfri inspektion/riskanalys av ert tak

Hör av er till oss för en kostnadsfri konsultation redan idag.